Particulieren

Uw eigen woning speelt een heel belangrijke rol in uw leven. Thuis is waar uw kinderen opgroeien, waar u mooie herinneringen opbouwt en kostbaarheden en gevoelige informatie bewaart. Het is de plaats waar uw privacy gegarandeerd is. Daarom is het belangrijk dat inbrekers er niet binnen kunnen.

Een alarmsysteem maakt uw woning alvast minder aantrekkelijk voor inbrekers. Zo zijn er alarmsystemen die niet alleen u maar ook uw buren en voorbijgangers waarschuwen ingeval van een probleem. Misschien bent u vaak op reis? Met een camerasysteem kan u uw woning steeds op afstand in het oog houden. Verhuurt u meerdere woningen? Dan is misschien een systeem voor toegangscontrole een oplossing. Wanneer iemand een sleutel verliest, moeten niet langer alle sloten veranderd worden.

D’tral is ook officieel verdeler van SDNA. Deze onzichtbare vloeistof met een unieke markering brengen we aan op uw meest waardevolle bezittingen, waardoor ze voor dieven totaal oninteressant worden. Een inbreker die bespoten wordt met een SDNA-spray, kan door de politie met zekerheid aan de plaats van de misdaad worden gelinkt.

D’tral komt graag bij u langs om een veiligheidsstudie te maken van uw persoonlijke situatie. Wij plaatsen de modernste alarm-, brand- en camerasystemen. Wij zorgen er voor dat uw toegangscontrolesysteem perfect werkt en integreren het met uw alarmsysteem. Ook voor veiligheidsdeuren, -glas en -folie en ook kluizen kan u bij ons steeds terecht. 24 uur per dag staan wij te uwer beschikking

Onderstaande voorbeelden zijn anoniem omwille van privacy-redenen.

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden