Overheid

Als overheid is het belangrijk dat u niet alleen beschikt over het beste veiligheidsmateriaal maar ook over de beste service. Een inbraak of brand kan aanzienlijke schade toebrengen, want niet alleen goederen maar ook waardevolle gegevens kunnen gestolen of beschadigd worden. D’tral beveiliging zorgt er steeds voor dat welk probleem dan ook meteen wordt opgelost dankzij onze een snelle interventiedienst, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

D’tral biedt totaaloplossingen. Wij plaatsen zowel alarm-, brand- als camerasystemen. Wij zorgen voor perfect werkende toegangscontrolesystemen en integreren ze met uw alarmsysteem. Ook voor veiligheidsdeuren, -glas en -folie kan u bij ons steeds terecht. 

Deze aanpak maakt het voor u een stuk makkelijker want u kan een beroep doen op één enkel aanspreekpunt. Uit ervaring weten wij dat elke dienst zijn eigen wensen heeft. Daarom komen wij graag bij u langs om een gedetailleerde veiligheidsanalyse te maken.  

Wij hebben al systemen geplaatst voor de gemeentebesturen van Kapellen, Wemmel, en verschillende andere overheidsinstellingen.

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden

Comments