Juwelier

U heeft een van de aantrekkelijkste profielen voor een inbreker, want bij u vindt hij gemakkelijk waardevolle zaken die hij gemakkelijk op de zwarte markt kan verhandelen. U weet ook nooit wie er als klant bij u binnenkomt en dat kan soms heel lastig zijn.

De waardevolle voorwerpen die in uw zaak aanwezig zijn, leiden ertoe dat verzekerings-maatschappijen vaak extra veiligheidsmaatregelen gaan eisen. 

Wij weten welke extra maatregelen genomen moeten worden. D’tral beveiliging heeft immers het INCERT-kwaliteitslabel behaald dat u zal moeten voorleggen aan uw verzekeringsmaatschappij. Dankzij onze jarenlange ervaring in de juwelierssector beschouwen tal van verzekeringsmakelaars ons als een topinstallateur. 

Het is belangrijk dat we samen met u overlopen hoe uw kantoor gestructureerd is. Op die manier kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat men niet ongemerkt kan binnenkomen. Toegangscontrole zorgen ervoor dat uw medewerkers intern gestuurd worden. Onbevoegde kunnen niet zomaar in een kantoor of ruimte binnen. Daarnaast kan u bepaalde personen tijdelijk toegang geven zonder dat er een sleutel aan te pas komt. Camerabewaking biedt visuele controle over uw bedrijf zodat u steeds kan nagaan wie waar en wanneer is geweest en wat men er aan het doen was.

D’tral is ook officieel verdeler van SDNA. Deze onzichtbare vloeistof met een unieke markering brengen we aan op uw meest waardevolle bezittingen, waardoor ze voor dieven totaal oninteressant worden. Een inbreker die bespoten wordt met een SDNA-spray, kan door de politie met zekerheid aan de plaats van de misdaad worden gelinkt.

Wij komen graag bij u langs om een veiligheidsstudie te maken van uw persoonlijke situatie. Wij plaatsen de modernste alarm-, brand- en camerasystemen. Wij zorgen er voor dat uw toegangscontrolesysteem perfect werkt en integreren het met uw alarmsysteem. Ook voor veiligheidsdeuren, -glas en -folie kan u bij ons steeds terecht. 24 uur per dag staan wij te uwer beschikking. 

Uw veiligheid is onze zorg! 

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden