Industrie

Of uw onderneming nu actief is in de havensector, in de (petro)chemie of in een andere sector, ongenodigd bezoek of een inbraak kunnen grote schade toebrengen. Het gevaar kan van overal komen, zowel extern als intern. 

Alarmsystemen zorgen ervoor dat men niet ongemerkt kan binnenkomen. Toegangscontrole zorgen ervoor dat uw medewerkers intern gestuurd worden. Onbevoegden kunnen niet zomaar binnen. Daarnaast kan u bepaalde personen tijdelijk toegang geven zonder dat er een sleutel aan te pas komt. Camerabewaking biedt visuele controle over uw bedrijf zodat u steeds kan nagaan wie waar en wanneer is geweest en wat men er aan het doen was.

Naast beveiliging hebben wij ook heel wat ervaring inzake de veiligheid van uw medewerkers. Bepaalde risicoberoepen hebben nood aan extra veiligheidsmaatregelen, gaande van een eenvoudige dodemansknopsysteem tot en met gesofisticeerde elektronica. 

D’tral is ook officieel verdeler van SDNA. Deze onzichtbare vloeistof met een unieke markering brengen we aan op uw meest waardevolle bezittingen, waardoor ze voor dieven totaal oninteressant worden. Een inbreker die bespoten wordt met een SDNA-spray, kan door de politie met zekerheid aan de plaats van de misdaad worden gelinkt.

Daarom is het belangrijk dat we samen met u overlopen hoe uw onderneming gestructureerd is. Na een degelijke veiligheidsstudie kunnen wij u een totaaloplossing voorstellen. D’tral plaatst de modernste alarm-, brand- en camerasystemen. Wij zorgen er voor dat uw toegangscontrolesysteem perfect werkt en integreren het met uw alarmsysteem. Ook voor veiligheidsdeuren, -glas en -folie kan u bij ons steeds terecht. 24 uur per dag staan wij te uwer beschikking. 

Uw veiligheid is onze zorg!

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden