Winnen is altijd leuk! Thanks to Paxton won Vincent Motmans onze manager een mooie prijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar maanden geleden kwam er een mail binnen van Paxton, dit is één van de toegangscontrole producten die wij verdelen.
Men vroeg om de uitslagen te voorspellen van alle WK wedstrijden, omdat dit helemaal niet mogelijk is natuurlijk sprong Vincent Motmans er heel ludiek mee om.  
Blijkbaar heeft dit toch geholpen want het leverde hem een zeer mooie prijs op!  Een Playstation 4 met een Fifa 14 spel erbij!  Altijd leuk om te winnen niet waar?
Wat is er nu zo goed aan paxton buiten dat het feit dat ze leuke prijzen geven?  Ze hebben de kunst om met een zeer scherpe prijs een top product af te leveren dat super gebruiksvriendelijk is.
Zo zijn ze erin geslaagd om van een gewoon toegangscontrole product een echt topsysteem te maken dat veel meer doet dan dat!  Er is een tijdsregistratie dat op een zeer mooie en duidelijke manier wordt weergegeven.  Zo heb je ook de mogelijkheid om met je gsm te bellen naar een deur en indien de deur je nummer kent stuurt hij die open (belangrijk er zijn geen gesprekskosten aan verbonden).
Je kan met de juiste software camera systemen aansluiten en bij bepaalde handelingen de camera's iets laten opnemen of doorsturen.  De mogelijkheden zijn echt eindeloos.  Ik ben er daarom ook van overuigt dat dit systeem voor elk wat wils heeft.  Wenst u meer info of een demo van het product? Geen probleem info [at] dtral [dot] com (contacteer ons hier) 

Of ga een kijkje nemen op onze website

Bron: www.dtral.be

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden