Tip van de maand

Indien er iemand aanbelt en u verwacht niemand doe nooit de deur zomaar open.  Probeer te weten te komen wie er aan de andere kant van die deur staat.  Indien u een deurspion heeft, gebruik deze dan ook.
Mensen die een functie uitvoeren zoals politie, een installateur, gerechtsdeurwaarder, .... hebben altijd een officeel document! Vraag hiernaar!

Het koppel in dit verhaal kwam er gelukkig goed vanaf.

Een kranig hoogbejaard koppel uit Sinaai is er vandaag in geslaagd om een dief uit hun woning te weren. Dat meldt het parket van Dendermonde. De vrouw van 88 en de man van 92 raakten daarbij niet gewond.

Vanmiddag belde een onbekende aan de deur van een woning in Sinaai aan. "De 88-jarige bewoonster deed open en werd geconfronteerd met een man die probeerde binnen te komen", aldus een woordvoerder. "De dame verweerde zich kranig en werd te hulp geschoten door haar 92-jarige echtgenoot. Het lukte de krasse oudjes uiteindelijk om de aanvaller buiten te duwen. De man nam de vlucht en is spoorloos. Het parket van Dendermonde voert een opsporingsonderzoek. (DLA)  

Bron: Belga

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden