Te identificeren Gewapende overval

Feiten


Politie en gerecht zijn op zoek naar de 2 mannen die in juni een supermarkt hebben overvallen in Lommel. De feiten gebeurden op 11 juni 2013.
Die dinsdag, net voor sluitingstijd, kwamen de mannen toe met een motorfiets op de parking van het warenhuis EUROSPAR in Lommel.
Ze gingen de winkel binnen zonder hun helmen af te zetten.

Ze bedreigden een werkneemster met vuurwapens en eisten het geld uit de kluis. Ze spraken de streektaal. Met de buit vluchtten ze weg op hun motorfiets.
De man die de leiding had, tevens de bestuurder van de motorfiets, is normaal gebouwd en ongeveer 1m80 lang. Hij droeg een zwarte integraalhelm, vermoedelijk van het merk HJC. Verder droeg hij een donkere jas, een donkere broek en opvallende zwarte handschoenen met witte reflecterende strepen.
Zijn kompaan is ongeveer even groot. Hij droeg een lichtkleurige helm met een groene, witte en rode streep, de kleuren van de Italiaanse vlag, in de lengterichting. De man droeg verder een lederen jekker en een donkerblauwe jeansbroek.
Het tweetal komt ook in aanmerking voor een gelijkaardige overval, 2 weken later, bij een bandenbedrijf in Lommel. Toen konden ze geen buit maken.
Meent u de 2 mannen te herkennen, gelieve dan contact op te nemen met de speurders. 

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer:

0800/ 30.30.0 


Bron: http://www.polfed-fedpol.be/

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden