37 maanden cel voor overval na valse seksbelofte

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Kristina H. (22) veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel. Ze had een man beloofd om tegen betaling seks met hem te hebben, maar had hem op de plaats van afspraak samen met Emra B. (22) beroofd van zijn Mercedes, gsm en portefeuille. Emra B. kreeg 37 maanden cel.
Kristina H. had zich vorig jaar op een datingsite voor Vanessa uitgegeven. Ze legde contact met een dertiger uit Hasselt en verklaarde zich bereid om seks met hem te hebben tegen betaling. Hij pikte haar op de Antwerpsesteenweg op en reed met haar naar het Sorghvlietpark in Hoboken.

Daar werd de man overvallen door haar vriend Emra B. en een kompaan. Het slachtoffer kreeg een slag met de onderkant van een vuurwapen en werd beroofd van zijn gsm, portefeuille en autosleutels. Emra B. gooide de man vervolgens in de parkvijver. De Mercedes van de Limburger werd verkocht en dook later in Polen op.

De beklaagden moeten het slachtoffer nu al een schadevergoeding van 7.000 euro betalen, maar dat bedrag kan nog oplopen. 

Bron: http://www.hln.be/

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden