PC gecontroleerde toegangscontrole

Deze systemen worden beschreven als 'op pc gebaseerde' en 'met een netwerk verbonden' toegangssystemen waarmee een of meerdere deuren in een gebouw kunnen beheerd worden. Afhankelijk van het lezertype wordt toegang verleend door middel van een cijfer- of pincode en klavier, door een proximity- of magstripekaart of door het 'op zak hebben' van een handsfreekaart. Op pc gebaseerde toegangscontrole biedt u een gecentraliseerde controle via een netwerk. 
Dit betekent dat de bevelen die aan de pc gegeven worden onmiddellijk worden doorgestuurd naar elke deur. Het toegangsrecht van een kaart kan direct geblokkeerd worden. Een ander voordeel aan dit systeem is de flexibele controle waardoor u verschillende toegangsrechten kunt toekennen aan individuen of gebruikersgroepen.

Rapporten kunnen gegenereerd worden om te zien waar en wanneer de gebruikers zich ergens bevonden. Vele systemen laten de controle toe van bijkomende gebouwen via een bestaande LAN/WAN. Op pc gebaseerde systemen worden meer en meer gebruikt om andere diensten binnen gebouwen te controleren, bijvoorbeeld, inbraakalarmsystemen, branddeuren, liften en verlichting.

Net2 heeft u zelfs meer te bieden!

Bovengenoemde eigenschappen zijn essentieel voor een goed op pc gebaseerd toegangscontrolesysteem. Net2 daarentegen, biedt u nog meer functies.

Alarmintegratie

Activeer de gebruikers die toelating hebben om het inbraakalarmsysteem in en uit te schakelen. Wanneer zij hun kaart aanbieden aan de deur, zal het alarm eerst uitgeschakeld worden alvorens de deur te ontgrendelen. Indien het alarmsysteem ingeschakeld is, zullen enkel de geactiveerde gebruikers het gebouw kunnen betreden. Deze eenvoudig te gebruiken eigenschap helpt valse alarmen te voorkomen.

SMS/ E-mail boodschappen

Net2 kan door zijn eenvoudig te gebruiken 'Triggers & Actions' functie sms-berichten of e-mails verzenden wanneer er zich een specifieke trigger voordoet. Ontvang een sms-bericht via uw gsm wanneer een deur geforceerd is!

Bekijken van IP camera beelden

Zie wie er aan de deur is alvorens hem binnen te laten. Zie wat er gebeurt in uw volledig gebouw.

Beheer van verlichting en verwarming

Doe het licht aan wanneer u toekomt 's morgen, doe het licht terug uit wanneer het alarm systeem gewapend is 's avonds – eenvoudig met 'Triggers & Actions'.

Handsfree

De handsfree toegangscontrole zorgt ervoor dat elke Net2 deur voorzien van P serie PROXIMITY lezers een handsfree bereik heeft tot 2,5 meter. De deuren worden omgeschakeld tot handsfree door eenvoudigweg de handsfree-interface tussen de lezer en controle-eenheid te installeren. Gebruikers die van de handsfreetoegang gebruik dienen te maken, worden vervolgens voorzien van een tag. Voor een deur voorzien van Net2, werken zowel Net2 als Net2Air tags.

Sleutel kenmerken

- Op pc gebaseerd systeem
- Centraal beheer van de toegangsrechtenBeheer honderden deuren
- 10.000 gebruikers
- Gebeurtenisrapporten
- Eenvoudig aan systemen toe te voegen
- Integreer andere gebouwsystemen
- Proximity, magstripe of klavieren

Typische toepassingen

- Kleine/ middelgrote gebouwen
- Grote bedrijfsgebouwen
- Bedrijven met meerdere sites
- Regeringsgebouwen
- Universiteiten
- Sportclubs
- Parkeergarages 

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden