Meldkamer aansluiting

D'tral Beveiliging heeft een jarenlange succesvolle samenwerking opgebouwd met ESC.  Wij zijn ervan overtuigd dat deze meldkamer voor onze meerwaarde is naar service voor al onze klanten.

Waarom een meldkamer?
Je bent maar pas veilig als je de juiste opvolging krijgt! We weten allemaal wel dat we tegenwoordig sms’jes kunnen versturen naar iedereen voor het om even wat. Maar is het verstandig om de opvolging van je goederen of jezelf in de handen te leggen van vrienden en familie? Een meldkamer is er 24/24 en 7 op 7. Deze mensen zijn altijd bereikbaar en zullen indien nodig de hulpdiensten verwittigen. Indien u met een Sms werkt hangt de opvolging af van uw vrienden of familie maar deze mensen zijn niet 7 op 7 en 24 op 24 aanwezig. Misschien zijn ze wel op reis, slapen ze, hebben ze geen ontvangst of is hun batterij plat. Indien dit het geval is zal niemand u ter hulp snellen. Daarom kies steeds voor een meldkamer voor deze kleine meerkosten krijgt u een echte opvolging en moet u zich geen zorgen maken 


Wie is ESC? Een kleine omschrijving
ESC is een divisie van SERIS Security en biedt als meldkamer veiligheidsoplossingen aan “op maat”. Met meer dan 25 jaar ervaring staat ESC als erkende en onafhankelijke alarmcentrale garant voor uw veiligheid, dat van uw bedrijf, woning en andere kostbare bezittingen.

Zowel als particulier, bedrijf, overheid of als industriële klant kan u bij ESC terecht voor oplossingen afgestemd op uw specifieke veiligheidsbehoeften. Onze passie voor veiligheid vertaalt zich in een deskundige dienstverlening en een optimale kwaliteit die nagestreefd wordt op een klantvriendelijke wijze. ESC evolueert mee met uw reële veiligheidsbehoeften en werkt dynamische oplossingen “op maat” uit.

ESC beschikt over een moderne meldkamer die voldoet aan de strengste wettelijke eisen om uw veiligheid te garanderen. Onze meertalige medewerkers beschikken over de nodige wettelijke opleidingen en staan 24u/24u 7d/7d in contact met de nodige hulpdiensten en instanties.

Wij staan u graag te woord met meer details over hoe wij uw veiligheid kunnen garanderen en wat ESC voor u kan betekenen. 

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden

Comments