Het digitale deurbeslag regelt de toegang voor max. 64.000 gebruikers, exact onderscheiden naar rechten, locatie en tijd. De stroomverzorging voor max. 15.000 sluitingen geschiedt met behulp van geïntegreerde knoopcellen die ca. 10 jaar lang zeker functioneren garanderen.

SmartHandles kunt u online in een netwerk opnemen of integreren in een G2-gebaseerd, virtuee lSimonsVoss netwerk.
De SC-uitvoering bevat een RFID-lezer die in het beslag geïntegreerd is, die SmartCards op basis van MIFARE® Classic en MIFARE® DESFire EV 1 kan activeren en uitlezen.
Daardoor kunt u naast de bediening met behulp van actieve identificatiemedia ook passieve SmartCards als sleutel gebruiken. Hierbij garanderen ingebouwde knoopcellen max. 120.000 sluitingen.
Voor zijn platte en tijdloos mooie ontwerp werd het beslag bekroond met de red dot design award.
Met zijn uitgesproken grote aantal varianten past hij elegant in vrijwel elk soort deur en deurvorm. Europrofiel, Swiss Round, British Oval of Scandinavian Oval; in de uitvoering voor SnapIn-montage, conventionele aanbrenging of met Mechanical Override – de SmartHandle is snel en draadloos te installeren en is altijd een perfecte verschijning.

D'tral bvba  |  Lambrechtshoekenlaan 12  |  BE-2170 Antwerpen   T +32 (0)3 644 14 14  |  info [at] dtral [dot] com  |  Algemene voorwaarden